Nordkapp-Bjarne-Riesto---Visitnorway.com

Bli med til Norges nordligste fylke. Fra vidde til kyst med en fascinerende kultur og Nordkapps verdensberømte profil. 

Nordlysbyen Alta er et frodig område og verdens nordligste sted for korndyrking. Her har det bodd folk i uminnelige tider, som bl.a. har etterlatt seg Europas største konsentrasjoner av helleristninger.

Finnmarksviddas skjønnhet nyter vi på vei til Kautokeino og Karasjok, samekulturens høyborger. Kautokeino er Nordens største reindriftskommune, med sine 100.000 rein, mens Karasjok har Sametinget og fokus på offentlig sektor og reiseliv.

Foruten fiskeri er Honningsvåg landskjent for sitt sang- og musikkliv. Herfra går turen til Nordkapp 71*nord, omtrent så langt nord du kan komme på fastlands-Norge. Med utsikt til «verden», kunstinstallasjoner, supervideograf m.m. blir opplevelsen komplett. Verdens nordligste by, Hammerfest, sørger for mottak fra Snøhvit feltet, Finnmarks gasseventyr.

Dato: 
15. - 19. juni 2015

5 dager, 4 netter
Turen starter og slutter i Alta. For fly: Se under

Pris pr. person:
kr. 9 450
Begrenset antall enkeltrom uten tillegg.

Inkludert:
4 overnattinger med frokost,  2 lunsjer på utflukter, 3 middager på hotell, 1 middag på restaurant, Nordlyskatedralen, Alta Museum og helleristninger, Pæskatun med Altaskifer, elvebåttur og middag på Sorrisniva, Juhls Silvergalleri, Sametinget, Sàpmi Park, Nord kapp og Gjenreisningsmuseet i Hammerfest,  inngangspenger iht. program,  sightseeing med lokalguider,  Mikkel Gaup er med somreiseleder fra Alfa Travel AS

Tillegg:
Fly med reiseleder Oslo - Alta t/r kr 1.750,-. Ta kontakt for avreise fra andre flyplasser.