ALFA TRAVEL AKTIVITETSTUR

Datakurs - en nyttig ferie i Spania

Det vi ikke kan, er umulig. Det vi har lært, kan være vanskelig – men når vi mestrer det, er vi i den syvende himmel!

Det er blitt mer og mer vanlig at det offentlige henvender seg til oss via nettet. For ikke å snakke om hva vi kan spare i kroner og ører ved å betale regningene våre på nett! Vi kan mene hva vi vil om alt dette, men vi får ikke reversert teknologien…
Da gjenstår det bare å brette opp ermene og i hvert fall sørge for at en selv ikke blir helt akterutseilt i dagens samfunn.

Kursene passer for deg som er
… vettskremt ved tanken på disse tastene og hva de kan føre til
… litt øvet, men trenger litt mer av både trening og forståelse
… vant med data, men vil lære spesifikke ting


Opplegg
Instruktører fra Seniornett, formiddagsklasser med maks 8 elever pr. instruktør

Tema
Tema er ennå ikke helt fastsatt

Les mer om opplegg og program her

En enestående sjanse til å kombinere lune omgivelser med økt kunnskap innen dataverdenen! Her skal vi lære om tastaturets magiske effekter, spise på kafè, nyte lune solstråler, se på havets bølger ved strandpromenaden og dra på opplevelsestur.Resultatet av disse dagene er: økt forståelse og innsikt i bruk av datamaskinen, nettbrettet eller mobilen, litt mer farge i ansiktet, nye bekjentskaper og forhåpentligvis et større pågangsmot å møte vinterdagen med når du kommer hjem igjen. Gå ikke glipp av denne muligheten!

Litt om Albir og hotellet vi bor på

Albir er et yndet sted for mange nordmenn i vinterhalvåret. Den ligger ved kysten, ca 45 minutters kjøring, nordøst for Alicante flyplass. Dette er et rolig og oversiktlig område, med det meste du trenger i nærområdet. Her er det populært med gåturer til fyret eller til gamlebyen i Altea. I hovedgaten ligger spisestedene på rad og rekke, og noen av dem har til og med menyen på norsk! Hotellet ligger ved enden av hovedgaten, med palmehage, basseng og solstoler.

 

Seniornett

Over 400.000 i aldersgruppen over 55 år er ikke brukere av informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i Norge. Bruk av Internett blir en stadig viktigere forutsetning for tilhørighet. Også fra samfunnets side blir det et alvorlig problem om en stor del av befolkningen ikke kan benytte seg av de nye tjenestetilbudene

Seniornett er en ideell forening som arbeider for at seniorer skal delta aktivt i det nye informasjonssamfunnet. Den ble stiftet i oktober 1997 av en gruppe fremsynte seniorer. Virksomheten er basert på frivillige over hele landet.
Seniornetts visjon:

"Alle Seniorer (55+) i Norge skal være, eller få mulighet til å være, fortrolige med moderne informasjonsteknologi. Videre at de bruker IKT jevnlig i kontakt med familie og samfunn. Vi vil at bruk av IKT skal både forenkle hverdagen og berike livet".

Det er aldri for sent å lære noe nytt!

REISEFAKTA

Dato:
17. - 27. november 2020
11 dager, 10 netter

Pris pr. person:
I dobbeltrom kr. 12 650
Enkeltromstillegg kr. 0
Rabatt medl. Seniornett ÷350

Hotell:
Hotel Albir Playa & Spa 4*
Alle rom har balkong, dusj i badekar, hårføner, safe, TV med NRK 1 og TV2, Wifi, liten sofa, kjøleskap og aircondition
Les mer

Inkludert:
Fly m/skatter og avgifter, transfer, hotell m/frokost og middag, vann til middagene, undervisning av instruktører fra Seniornett, kursavgift og reiseleder

Reiseleder: 
Hogne Hogganvik

Viktig informasjon:
Alle kursene forutsetter at du tar med din egen PC, nettbrett eller mobil.

Funksjonskrav til deltakere: Se under fanen "informasjon"

Fly:
Oslo - Alicante m/SAS
Alicante - Oslo m/SAS

Påmelding til:
Alfa Travel AS
tlf. 32 25 08 70 
post@alfatravel.no 

Ønsker du mer informasjon?
Om kursene:
Siss Oustad
Tel 92 80 93 30   

Om reise og opphold:
Hogne Hogganvik
Tel 32 25 08 70