Skip to main content

Langtidsreiser høst og vinter

Dobbeltrom alene - uten tillegg i prisen

I flere år har vi arrangert langtidsferie til Albir i november og fra januar til mars. Det er populære turer, og mange av våre gjester reiser med oss år etter år. Her kan du trygt reise alene – det er det mange andre som også gjør. Våre reiseledere møter deg på flyplassen, reiser sammen med deg på flyet og bor på samme hotellet som deg under hele oppholdet. Og det koster deg ikke noe ekstra å bo alene på rommet!

Det er jo deilig å kunne skjemme seg litt bort – frokost og middag hver dag er inkludert i prisen. Og lunsjen kan du ta sammen med våre reiseledere og andre gjester på våre såkalte lunsjtreff utenfor hotellet, hvis du ønsker. I tillegg har vi et eget Alfa Travel-område på hotellet, der vi iblant kan kose oss med nystekte vafler, kaffe og hyggelige samtaler.

Du får også tilbud om utflukter. På vinteren kan du, hvis du føler for det, krydre oppholdet ditt med deltakelse på flere ulike foredrag, kulturelle arrangementer og mindre aktiviteter av kortere varighet, som vil være åpne for alle som er på våre langtidsopphold i Albir.  Du kan til og med melde deg på et 2 ukers kurs, hvis du ønsker enten å friske opp gamle kunnskaper eller lære deg noe helt nytt. Les mer om dette under «Seniorfestivalen».

Dette er Alfa Travel sine langtidsturer til Albir:
- Reiseledere med på hele turen
- Fly t/r Alicante i Spania med skatter og avgifter
- Transfer t/r ankomstflyplass
- Albir Playa Hotel & Spa **** inkl. frokost og middag m/vann hver dag
- Dobbeltrom alene uten tillegg i prisen
- Rommene rengjøres to ganger pr uke
- Sengetøy byttes ukentlig
- Daglig søppeltømming og håndklebytte
- Eget område for våre gjester m/daglig ettermiddagskaffe og vafler to ganger i uken
- En middag i uken ute på restaurant
- Inngang i Spa-avdelingen på hotellet 1 gang pr uke
- Tilbud om utflukt hver uke 
- Tilbud om lunsjtreff hver dag 
- Tilbud om aktiviteter
- Fra januar til mars har du mulighet til å melde deg på "Seniorfestivalens" ulike arrangementer, aktiviteter og kurs

 

 

 

Fulltekstsøk
Albir høst

Albir høst

Mange ønsker seg vekk fra minusgrader før julestria setter inn. Nå har du mulighet til å melde deg på en av våre populære høstturer til Albir! - Du slipper å betale enkeltromstillegg, og kuldegrader er fraværende. Nesten for godt til å være sant, så bli med og test det ut! Fine muligheter for gåturer, utflukter, avslapning og å bli kjent med nye venner. Det blir tilbud om én utflukt pr. uke, med flotte naturopplevelser underveis. Velg mellom 2 og 4 uker Les mer om destinasjonen A...

15 dager Fra 15 950,- Les mer
Albir vinter

Lune vinterdager

Mange ønsker seg vekk fra mørketiden i de kaldeste vintermånedene. Nå har du mulighet til å melde deg på en av våre populære langtidsturer til Albir! Du slipper å betale enkeltromstillegg, og kuldegrader og slaps eller is på fortauene er fraværende. Nesten for godt til å være sant, så bli med og test det ut! Fine muligheter for gåturer, utflukter, avslapning og å bli kjent med nye venner. Hotellet vårt ligger i enden av hovedgaten, en kort spasertur fra strandpromenaden. I nærområdet finner du...

15 dager Fra 14 450,- Les mer
Reisekalender
1/11Symfoni HolmestrandFra 13 950,-
1/11Albir langtid 2 ukerFra 15 950,-
1/11Albir langtid 4 ukerFra 24 450,-
8/11Datakurs i AlbirFra 14 450,-
15/11Albir langtid 2 ukerFra 15 950,-
Kontakt oss
Adresse:
Alfa Travel AS
Stasjonsgata 34
3300 Hokksund
  • RGF Logo