Skip to main content

Livshistorieskriving

For deg som har mange minner og vil fortelle din livshistorie

Boken bare DU kan skrive

Har du lyst til å skrive ned DIN historie, men usikker på hvordan du skal komme i gang? Da er tiden inne for å melde seg på dette kurset.
Vi er alle "en livshistoriebok" med våre levde liv. Noen erfaringer er morsomme og interessante å mimre over, andre vil vi helst gå raskt forbi.

Hvordan var boforholdene/aktivitetene som barn, som ungdom, som voksen? Skolen? Rampestreker som gikk "bra"/"mindre bra"? Første forelskelse, første utenlandstur, første ferie osv. Husker du mye om "de gamle" i familien? Har du noen gang tenkt: "Hvorfor stilte jeg ikke flere spørsmål? Nå er de borte, og det er så masse jeg gjerne skulle visst?" Er du blant de siste som husker familiens historie? 

Noen har mange å skrive for. Andre har en mer beskjeden "målgruppe". Men uansett bokens antall og størrelse - den er viktig, både for deg selv og dine nærmeste. Boken som bare DU kan skrive.
Disse dagene vil du lære det grunnleggende om hvordan du skal gå frem fra A til Å for å realisere din egen bok "Det var en gang..."

Sissel Torp har mange år som profesjonell kurs- og foredragsholder bak seg. Hun vil på dette kurset dele sine egne erfaringer og fremgangsmåten hun benyttet for å fullføre sin egen livshistoriebok. 
«Alle mennesker er en bok», sier hun. ”Uansett hva slags liv de har levd. Ingen bok er lik. Intet menneske er likt. Ei heller historien. Hvis din motivasjon er å skape noe verdifullt for etterslekten og mennesker du er glad i, da har du den samme motivasjonen som meg selv. Samtidig har dette vært et prosjekt som har gitt meg en masse glede, gjenoppfriskninger av gamle minner og bidrag til familiens slektshistorie. En utrolig spennende tidsreise. Og jeg hjelper deg å komme i gang… Lykke til! Og velkommen på kurs.”
 

Er du på langtidsferie i perioden dette tilbudet varer, blir det et tillegg på kr. 1.000,- 

Fulltekstsøk

Avganger & priser

AvreiseReiselengdeReisemålLedige plasserFra pris
17/1Se reisetider 2 ukerLivshistorieskrivingMer enn 815 450,-Bestill

Hotell

Albir Playa Hotel & Spa
Vårt firestjerners hotell er bygget i 2005, har 202 rom, 5 etasjer og ligger i enden av hovedgaten. Alle rom har parkett, safe, lite kjøleskap, telefon, hårføner, TV med NRK 1 og TV2, ekstra stol, lit...
Reisekalender
8/11SeniornettFra 14 450,-
Kontakt oss
  • RGF Logo