Skip to main content

Om oss

Alfa Travel tilbyr trygge reiser for voksne


30 års erfaring med gjester på tur
Alfa Travel AS ligger i Hokksund. Selskapet startet opp allerede i 1991 og har i mange år arrangert reiser for voksne, reiser der selskapets verdier trygghet, fellesskap og opplevelser står i fokus. Dette er noe vi vektlegger både på tur og i kontakt med våre gjester.

Vi er 3 kontoransatte og har 15 erfarne og dyktige reiseledere tilknyttet oss. Nesten uten unntak er det to reiseledere med på hver tur.

I tillegg til våre vanlige gruppereiser, skreddersyr vi reiser for lag og foreninger samt nettverksprogram for kommuner (Symfoni) og deres seniorinnbyggere, som også inkluderer en utenlandsreise.


Her kan du lese om våre verdier:

Trygghet
Vårt mål er å gi gjestene en bekymringsløs ferie. Derfor er våre erfarne og dyktige reiseledere med på hele reisen. De bor sammen med grup­pen på hotellet, er tilgjengelige under hele
op­pholdet, og tar ansvar om noe skulle skje. Alle våre reiseledere kurses i førstehjelp – hvert år.

Fellesskap
Våre reiseledere fokuserer på at alle våre gjester skal føle seg inkludert. Under oppholdet gir de tilbud om forskjellige aktiviteter. Å reise i våre grupper gir gode muligheter til å knytte nye bekjentskap og vennskap. Her kan det bli hyggelige samtaler, gode måltidsopplevelser og noen å dele opplevelsene med. Våre reiser passer like godt for par som for den som reiser alene. 

Opplevelser
Nye impulser setter farge på livet. På de fleste av våre turer er det muligheter for å være med på utflukter til interessante steder i området sammen med kunnskapsrike, lokale guider. I tillegg er våre reiseledere behjelpelige med å finne frem til forskjellige aktiviteter og arrangementer på destinasjonen.

 

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Alfa Travel AS
Stasjonsgata 34
3300 Hokksund
  • RGF Logo