Skip to main content

Praktisk filosofi

FØLELSER OG TANKER OM DET GODE LIV

Oppdag det filosofiske i det hverdagslige – og det hverdagslige i det filosofiske. Filosofisk praksis gjør filosofering til noe livsnært og dialogbasert – til noe som handler om levd liv, med alt hva dette innebærer.

Filosofien forsøker å stimulere til undring og refleksjon rundt livsnære spørsmål, som f.eks.  Hvem vil jeg være?  Hva slags liv vil jeg leve?  Hva slags verdier vil jeg bygge livet mitt på?  Det dreier seg om å gjøre personlige valg. Av og til reiser det seg spørsmål om selve universet , om bl.a. grunnlaget for alle tings eksistens.  Imidlertid, i våre filosofiske samtaler vil vi prøve å gi begrunnede svar på de  spørsmål ved tilværelsen og livet som angår og berører oss mest. 

Som deltaker i en slik filosofisk vandring, er du velkommen til enten å dele dine egne innspill og livserfaringer,  eller å være mer lyttende. Vi tilstreber en tankens frirom i en hyggelig og likeverdig atmosfære.

Filosof Tom Rønning er en engasjert filosofisk praktiker, som har lang erfaring og elsker jobben sin.
Praktisk filosofi utøves av universitetsutdannede filosofer, som har spesialisert seg på å holde dype samtaler med folk flest.
 

Er du på langtidsferie i perioden dette tilbudet varer, blir det et tillegg på kr. 500,-   

 

Fulltekstsøk

Avganger & priser

AvreiseReiselengdeReisemålLedige plasserFra pris
24/1Se reisetider 2 ukerPraktisk filosofiMer enn 814 950,-Bestill

Hotell

Albir Playa Hotel & Spa
Vårt firestjerners hotell er bygget i 2005, har 202 rom, 5 etasjer og ligger i enden av hovedgaten. Alle rom har parkett, safe, lite kjøleskap, telefon, hårføner, TV med NRK 1 og TV2, ekstra stol, lit...
Reisekalender
8/11SeniornettFra 14 450,-
Kontakt oss
  • RGF Logo