Seniordans

Er du klar for dansetrening med glede og lyst i spansk, lun høsttemperatur?
Vi får med oss Asta og Kåre Opheim, som vil instruere oss i både nye og noen godt kjente seniordanser. Vi danser mer eller mindre hver dag og flere nye danser står på repertoaret!
I tillegg blir det tilbud om andre aktiviteter. Bl.a. er det fri inngang til hotellets Spa-avdeling en gang i uken. Gode turmuligheter både til fots og med buss og tog er det også.
Vi setter opp en bussutflukt med norsk guide og inkludert lunsj. Dere kan være med å oppleve en tur til Novelda, der vi bl.a. besøker en Gaudi-inspirert kirke med orgel bygget i marmor.

Alle kan delta
Dette kurset er for alle, både nybegynner og litt øvet, som har lyst til å få et inspirerende Sydenopphold med både nye og velkjente danser.

Danse-instruktørene
Asta og Kåre Opheim har vært instruktører i Buttekvern Seniordans i Ringsaker i mange år. De er æresmedlemmer, og kjent som entusiastiske og dyktige formidlere. Asta er forøvrig utdanningsleder for Seniordans Norge i region Hedmark. Dette borger for et opplegg med mye god og variert dans.

 

Les mer om destinasjonen Albir her
 


Dagsprogram

 • Dag 1

  Etter en snau firetimers flytur lander vi i Alicante. Derfra kjører vi med egen buss ca èn time til vi ankommer Hotel Albir Playa & Spa

 • Dag 2

  Etter frokost har vi felles informasjonsmøte og deretter en bli-kjent-tur i området

 • Dag 3 - 9

  Det blir dansetrening nesten hver dag, stort sett på formiddagen. Muligheter til utflukt, lunsjtreff og egne aktiviteter. Felles middag "på byen" en gang i løpet av oppholdet

 • Dag 10

  Etter tidlig frokost kommer bussen som skal frakte oss til flyplassen i Alicante. Planlagt landing på Gardermoen er kl 17:10

Avganger & priser

AvreisedatoReiselengdeReisemålLedige plasserFra pris
1/11Se reisetider 10 dagerAlbir SeniordansMer enn 813 600,-Bestill