Skip to main content

Seniorfestivalen

Tanken bak Seniorfestivalen er å skape en festivalatmosfære der sosialt fellesskap, engasjement og opplevelser står sentralt. Alt innenfor de trygge rammene som ligger til grunn for alle turene våre.

Ny inspirasjon: Seniorfestivalen skal være et sted som gir deg som deltaker inspirasjon og livsglede gjennom nye opplevelser, læring og bekjentskaper.

Aktiv deltakelse: Seniorfestivalen er ikke bare en ferie, men er et opphold hvor du som deltaker også er en viktig del av opplegget og er med på å skape innholdet.

Møteplass og nettverk: Seniorfestivalen skal være en møteplass for likesinnede, som også ønsker å bli kjent med nye mennesker, dele opplevelser og egen kunnskap.

Målet er å tilby deg som reisende, en mulighet til å skreddersy din egen unike ferie- og festivalopplevelse tilpasset dine interesser, ønsket aktivitetsnivå og tempo. Som deltaker på Seniorfestivalen i Albir vil du kunne melde deg på to ukers lange opphold med kursing eller et bestemt tema f.eks. spansk språkkurs, gastronomi, kulturelt påfyll, seniordans og data. Her får du muligheten til enten å friske opp gamle kunnskaper eller lære deg noe helt nytt.

I tillegg kan du krydre oppholdet ditt med deltakelse på flere ulike foredrag, kulturelle arrangementer og mindre aktiviteter av kortere varighet, som vil være åpne for alle som er på våre langtidsopphold i Albir.

En aktiv livsstil henger nøye sammen med overskudd og livsglede. Dette er noe vi i Alfa Travel tror sterkt på, og som er en viktig del av programmet på Seniorfestivalen. Hver dag vil der derfor være muligheter for en form for fysisk aktivitet tilpasset ulike nivåer.

Les mer om destinasjonen Albir her

Alfa Travel er dessverre historie, men Seniorfestivalen håper vi kan oppstå våren 2024 sammen med en annen arrangør.  

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Alfa Travel AS
Stasjonsgata 34
3300 Hokksund
  • RGF Logo