Sesimbra

Sesimbra i Portugal ligger ca 45 min. med bil sør for Lisboa. Dette er en liten og hyggelig kystby, som ligger lunt til i bukta, med ansiktet mot sør og beskyttet mot kalde vinder av Serra da Arràbidas. Den store sandstranden ligger rett utenfor hotellet, og det er kort vei til et stort utvalg av små spisesteder. Er du en glad turgåer, har du flere muligheter, da hotellet grenser til et vernet naturområde, hvor man kan gå turer i fjellet eller på klippene mot havet.
Sesimbra har sin sjel og lokale sjarm i behold. Fri for store kjøpesentre, med små butikker (èn til hvert vareslag, omtrent): stoffbutikk med stoffer og tråd, baker, fiskebutikk, etc. Havnen er en fargeklatt når alle fiskebåtene ligger fortøyd. Her kommer portugisernes sans for sterke farger til sin rett! På ettermiddagen er det et yrende liv når båtene kommer inn med dagens fangst. Og vil du smake, er det bare å sette seg på en av restaurantene langs stranden og bestille “dagens”.  

 

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avreise Gardermoen. Etter 3 timers flytur ankommer vi Lisboa. Herfra er det èn times kjøring til Sesimbra Hotel & Spa

 • Dag 2

  Etter frokost har vi infomøte og en bli-kjent-tur i området

 • Dag 3 - 9

  Dagene fylles med ting å gjøre på egenhånd, organiserte gåturer, utflukt til Lisboa, besøk på en vingård og en middag "på byen"

 • Dag 10

  Avreise til flyplassen i Lisboa etter en tidlig frokost. Vi lander på Gardermoen etter en tre timers flytur

Kart

Avganger & priser

AvreisedatoReiselengdeReisemålLedige plasserFra pris
23/10Se reisetider 10 dagerSesimbraMer enn 818 800,-Bestill

Hotell

Sesimbra Hotel & Spa
Sesimbra Hotel & Spa 4* er et trivelig hotell, som ønsker oss velkommen med utsikt mot havet og Playa del California fra alle 92 rom. Man kan gå rett fra hotellet og ut på stranden. Hele hotellet er d...