Skip to main content

Symfoni

Symfoni er en reise for folk fra samme kommune, i samarbeid med lokale lag og foreninger i kommunen (seniordans, korsang, gåstav-grupper, trim, m.m.). Felles buss t/r flyplassen fra et sentralt sted i kommunen.

Dette er en ypperlig anledning til å utvide nettverket ditt og bli kjent med andre fra samme område!

Bakgrunn for navnevalg: Det trengs ulike instrumenter for å spille en symfoni, med ulikt lydnivå, størrelse og aktivitet, som sammen utgjør en helhet. En symfoni består av flere satser, som alle er like viktige. I overført betydning, så er vi alle viktige brikker i hverandres liv og har en oppgave med å spille hverandre gode.

Fulltekstsøk
Symfoni - Holmestrand kommune

Symfoni

For 15. gang arrangerer Alfa Travel en Sydentur i samarbeid med Holmestrand kommune og lag og foreninger. Det har vært mange flotte turer til spennende reisemål. Nå 'snur vi bunken' og reiser tilbake til Albir i Spania der vi reiste første gangen. I år er det 'Frivillighetens år' og det har vi tenkt å markere også på reisen. Disse turene ofte omtalt som trygge reiser for voksne. De passer like godt for dere som reiser sammen som for deg som reiser alene. Her er det trygghet, fellesskap og opplev...

Fullt Les mer
Kontakt oss
Adresse:
Alfa Travel AS
Stasjonsgata 34
3300 Hokksund
  • RGF Logo