Skip to main content

Symfoni - Holmestrand kommune

For 15. gang arrangerer Alfa Travel en Sydentur i samarbeid med Holmestrand kommune og lag og foreninger. Det har vært mange flotte turer til spennende reisemål. Nå 'snur vi bunken' og reiser tilbake til Albir i Spania der vi reiste første gangen. I år er det 'Frivillighetens år' og det har vi tenkt å markere også på reisen.

Disse turene ofte omtalt som trygge reiser for voksne. De passer like godt for dere som reiser sammen som for deg som reiser alene. Her er det trygghet, fellesskap og opplevelser som preger turene. Og når alle i gruppen er fra Holmestrand kommune, skal det ikke mye til før det blir en fantastisk flott tur!! 

 

Reiseledere

Ingunn Kreken er kjent for mange, hun er frivillig resepsjonist på Kjærsenteret hver tirsdag. 
I tillegg er Ingunn svært engasjert i Civitan Gyda  hvor hun tidligere  har vært president. Ingunn er en engasjert, positiv og blid dame som gleder seg til å være reiseleder.
Knut Enger er en blid og positiv mann, som alltid har en vits på lur. På Sandetun aktivitetssenter er han leder for «gutteklubben», engasjert rundt aktiviteter og arrangement, frivillig sjåfør og medlem av brukerrådet. Han er flink til å se menneskene rundt seg og har alltid en hjelpende hånd.
Rosmary Hogganvik er  reiseleder fra Alfa Travel og vil sørge for at alt fungerer og går etter planen. Hun er med på hele reisen og vil også tilby aktiviteter og program underveis.

 

Fulltekstsøk

Dagsprogram

  • Dag 1: Tirsdag 1. november

    Tirsdag 1. november reiser vi med buss fra Holmestrand, Hof og Sande til Gardermoen. Vi flyr til Spania med Flyr kl. 13:35 og lander i Alicante kl. 17:25. På flyplassen blir vi hentet og kjørt med buss i 45 minutter til Albir Playa Hotel & Spa 4* hvor vi bor hele perioden.

  • Dag 2 - 10: 2 . - 10. november

    I tillegg til å slappe av blir det tilbud om diverse aktiviteter under oppholdet, samt utflukt med norsktalende guide.

  • Dag 11: 11. november

    Hjem igjen reiser vi med buss fra hotellet kl. 10:30. Fly fra Alicante med Flyr kl 14:20, og ankomst Gardermoen kl. 18:10. Bussen vil være hjemme i Sande/Hof/Holmestrand rundt kl. 21.00.

Kontakt oss
  • RGF Logo