Skip to main content

Viktig for oss og våre gjester

REISER I FØLGE SELV OM MAN REISER ALENE

Våre unike gruppereiser passer for deg som setter pris på trygghet, fellesskap og opplevelser, og passer like bra for deg som reiser alene, som for dere som reiser flere sammen.

Vi har lang erfaring med å ha med oss gjester på tur – hele 30 år for å være nøyaktig, og har bestandig vært opptatt av at gjestene skal være i fokus. Og selvfølgelig, at de kommer fornøyde hjem etter en tur med oss

Reis uten bekymringer
Vårt mål er å gi deg en bekymringsløs ferie fra start til slutt. Derfor er våre erfarne og dyktige reiseledere med på hele reisen fra Gardermoen og hjem igjen, og bor sammen med gruppen på hotellet. De er tilgjengelig hele tiden og tar ansvar hvis noe skulle skje. Og synes du det er litt skremmende på store flyplasser og med innsjekkingen? De er der og hjelper deg, så du kan bare slappe helt av!

Bli kjent med nye mennesker
Vi er veldig opptatt av at alle som reiser med oss skal føle seg inkludert, og ingen skal måtte være alene hvis de ikke ønsker. Som gjest kan du velge å være med på våre felles måltider, der vi kan dele deilige matopplevelser, og på våre hyggelige, sosiale treff med mye moro og mange gode samtaler.
Våre gjester kommer hjem med nye bekjentskaper. Mange også med nye venner, som de reiser på tur med senere. Det gleder oss å se at det vi brenner for fungerer!

Opplev noe du ikke gjør hjemme
Nye impulser gir farge på livet – det er noe vi alle trenger! På våre turer kan du være med på utflukter til interessante steder i området og med kunnskapsrike, lokale guider. Og har du lyst til å utforske reisemålet på egenhånd, er reiselederne behjelpelige med å finne frem til forskjellige aktiviteter og arrangementer. Et spennende marked, en konsert eller kanskje en guidet tur? Mulighetene og opplevelsene er mange for den som har lyst og tør!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på tur med oss!

Fulltekstsøk
Kontakt oss
Adresse:
Alfa Travel AS
Stasjonsgata 34
3300 Hokksund
  • RGF Logo